Canada

Vi importerer fra en række af landets allerbedste bryggerier, og dermed velsagtens også, uden at tage munden for fuld, fra nogle af verdens bedste! Deres produkter er meget efterspurgte og ofte svære at få fat i, men nogle af dem vil vi altid have repræsenteret på pubben i Kolding.

HIMMELSKE DRÅBER

Fra Ontario kommer først og fremmest fantastiske “Flying Monkeys”, der i mange tilfælde laver helt unikke bryg, og ikke mindst deres “The Chocolate Manifesto Triple Chocolate Milk Stout” er en klassiker.

Men også Nickel Brook, Dunham, Sawdust City og Collective Arts laver fremragende dråber.

Dyre dråber, men topklasse!

Og også Quebec kan sagtens lege med i eliten, ikke mindst verdenskendte Dieu du Ciel med bryggeri i St. Jerôme og sagnomspunden bar i Montreal. Ofte særpræget, men ofte fortræffelig. Undertiden vil vi ligeledes kunne tilbyde store bryg fra andre af Quebecs diamanter som f.eks. Les Trois Mousquetaires og Lagabière.

Hold derfor godt øje med vores udvalg, som skifter sådan ca. hver tredje måned, når skibet kommer i havn.

Det er værd at vente på!

Kontakt os her!

Er der nogle af vore produkter, der har pirret din interesse, eller vil du se og høre mere om vore mange øvrige produkter, så kontakt Jørgen på jorgen@jbpbeerimport.dk og lav en aftale med ham. Og vi er naturligvis også altid klar til at tage imod dig på vores egen pub i Kolding og lade dig smage dig frem. Det må da næsten være den bedste måde at finde dråber, man kan lide!