Williams bros. Brewing co.

Mange af “vore” bryggerier har vi handlet med i næsten 25 år! Et af de første vi indledte et samarbejde med var Williams Bros. Brewing Co i det sydlige Skotland, først og fremmest takket være deres genoplivelse af de gamle keltiske ølopskrifter med Fraoch, lyngøllet, som deres flagskib. Og stadig kan vi tilbyde disse fascinerende keltiske ales, som ikke alene behagede vikingernes ganer men med tiden også er blevet nogle af vore stamkunders absolutte favoritter.

OPDAGELSE, LEGENDE OG EN LIDENSKAB

Men brødrene Scott og Bruce Williams kan så meget andet og har formået at følge godt med tiden. Nogle af deres nyere bryg, så som pale ales og IPA’s, er ganske enkelt fremragende og i øvrigt rigtig god valuta for pengene. Vi har altid et godt udvalg af deres øl på lager, så fordyb dig – og glæd dig!

Kontakt os her!

Er der nogle af vore produkter, der har pirret din interesse, eller vil du se og høre mere om vore mange øvrige produkter, så kontakt Jørgen på jorgen@jbpbeerimport.dk og lav en aftale med ham. Og vi er naturligvis også altid klar til at tage imod dig på vores egen pub i Kolding og lade dig smage dig frem. Det må da næsten være den bedste måde at finde dråber, man kan lide!